english

Naše speciality

Katalogy vinařství

Firemní víno

Tiskové zprávy

Novinky na email

Email příjemce:

Každý 50. registrovaný získává 1 láhev Ryzlinku vlašského r. 2011. Výherci budou průběžně zveřejňováni na Facebooku.

Ochrana soukromí: Váš email bude zachován v tajnosti a nebude nikdy nikomu poskytnut. Odběr můžete kdykoli ukončit pomocí odkazu na konci každé zprávy.

Doporučte nás

Doporučte toto vinařství svým známým a kamarádům.

Email příjemce:

Vaše jméno:

Facebook

Staňte se naším fanouškem na Facebooku a buďte první kdo se dozví o novinkách, slevách a pořádaných akcí ve vašem okolí.

Facebook

Prvořadou pozornost věnujeme výběru tratí s nejlepší polohou. Pro výrobu vína využíváme hrozny nejvyšší kvality, které jsou sbírány a tříděny ručně. Tyto procházejí šetrným zpracováním, velmi reduktivní metodou, okamžitě po sběru hroznů. Slunce, vláha dešťů a živnost půdy, dodávají našemu vínu specifické vlastnosti.
V současnosti sklízíme úrodu z cca 25 ha vinic, ležících na jižních a jihozápadních svazích naší vinařské oblasti.
 


 

Po sběru se jednotlivé bobule oddělují od třapin. Ty se dále dopravují do pneumatického lisu, ze kterého vychází vysoce kvalitní mošt. Po odkalení moštu následuje dokonale zvládnutá technologie řízeného kvašení. Bílá vína jdou po vyškolení z nerezového tanku přímo do láhví, aby byla zachována jejich svěžest a aroma. U červených vín se hrozny pomelou a ponechají se ve vinifikátoru kvasnému procesu. Při kvašení probíhá tzv. macerace, kdy se ze slupek hroznů louhují barviva, třísloviny a senzoricky pozitivní taniny a poté víno dozrává v dubových sudech.
 

Aktuality

Restaurant Spirit Zámek napajedla Land Rover Zlín Jaguar Zlín rokomotor Lesní Penzion Bunč Rudolf Jelínek